Profil 

KP Byggeteknik er en lille lokal tegnestue i Esbjerg.

Vi arbejder med at projektere og tegne små og store opgaver til sommerhuse, tilbygninger, parcelhuse, etage - og erhvervsbyggerier.

 

Vi har 20 års erfaring i byggebranchen indenfor byggeteknik og ingeniørfaget, som vi bringer i spil, når der tegnes og konstruerer løsninger til små og stor opgaver. 

 

Vores arbejde er typisk på tegnestuen, hvor der arbejdes målrettet med tegninger, bærende konstruktioner, energi og myndighedsbehandling.

 

Derudover udfører vi fagtilsyn på byggeopgaver samt uvildig syn og skønsopgaver, hvor der er tvivl om krav eller arbejde er overholdt. 

 

Vores daglige samarbejde er med bygherrer, håndværkere, arkitekter, kommuner og ingeniør - Vi er medlem af Ida syn og skøn ingeniørforening, som betyder en konstant udvikling.

 

Har fokus på punktlighed og ordentlighed. 

 

Alt arbejde er efter ydelsesbeskrivelsen for Byggeri og Landskab. Danske arkitektvirksomheder og foreningen af rådgivende Ingeniører. 

 

På tegnestuen arbejder vi med software Revit tegneprogram, dimensionering I  Polystruc, winbeam, energiberegning I Be18, FEMdesign, Energidesign og Office365.  

 

Vi elsker byggebranchen, fordi man aldrig bliver færdig med at lære.

KP Byggeteknik er fleksible og sætter en ære i at levere løsninger - der tilfører rum og bygninger identitet og merværdi.