SYN OG SKØN 

Oplever du fejl i dit byggeri eller er der opstået en tvist mellem dig som bygherre og entreprenøren?

Så kan det være en fordel at alliere sig med en autoriseret syn og skønsmand. Som uvildig syn og skønsmand og stor erfaring i bygningsreglementet og de tilhørende regelsæt det er lovpligtigt at bygge efter i Danmark. Vi går ind og vurderer forholdene objektivt og kommer herefter med en konklusion, typisk med henvisninger til de regler der måtte være gældende, opgaven taget i betragtning.

Konklusionen er skriftlig og kan bruges som direkte argument til at komme videre i projektet.

 

 

Der kan være behov for syn og skøn ved følgende uenigheder

  • Arbejdet svarer ikke til forventningerne
  • Mistanke om fejl under opbygning
  • Skader som følge af fejl opbygning af konstruktioner
  • Fugt eller skimmelsvamp

 

Vi hjælper jer med byggetekniske spørgsmål fra stort til småt og hjælper jer med at bygge efter reglerne. 

KØBERRÅDGIVNING

Går i med tanker om et nyt huskøb og ønsker i en dybegående gransking af ejendommen i har kig på, så er køberrådgivning det i skal bruge.

 

Køber rådgivning skal ses som en udvidet tilstandsrapport.

Vi gennemgår ejendommen. Vi besigtiger alle overflader nøjagtig som en tilstandsrapport, men vi vurderer også hvilke renoveringsopgaver, der ville være fornuftigt at få foretaget og i hvilken rækkefølge.

 

Vi får en dialog om hvad i forestiller jer at gøre ved ejendommen. Det kan være alt fra udskiftning af tag, nye vinduer og døre, indvendig renovering eller lignende.

 

Vi vurderer overslagspriser på alle de forskellige renoveringsopgaver, nødvendige opgaver ejendommen trænger til, men også de opgraderinger i godt kunne tænke jer.

 

I modtager en komplet rapport med en god oversigt over alle forhold som skal udbedres samt overslagspriser. Herfra har i det bedste udgangspunkt for vurdering af økonomien i ejendommen, men rapporten kan også bruges som et fornuftigt forhandlingsargument.